СТОМАТОЛОШКА ОРДИНАЦИЈА ОРТОДЕНТ ЕСТЕТИК

Ул. Ванчо Прке 16, стан 2, ШТИП.
Тел.: 032 389 777
E-mail: ortodent@t-home.mk
E-mail: ortodentestetic@t-home.mk

За секоја информација која ви е потребна, добредојдени сте да нè контактирате телефонски од 09:00 до 19:00 часот, или на нашите E-mail адреси. На телефонскиот број можете и да закажете преглед со цел да бидете примени и услужени точно и навремено.